Laxfiskedrömmar? Svårbotad fiskelängtan? Söker du present till släkting eller vän? Du har kommit rätt! Här nedan kan du se Laxlyckans fiskepaket året runt 2016. Du kan köpa paketen direkt online, men du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor först om nåt är oklart. Alla våra paket är försäkrade med resegaranti hos Kammarkollegiet. Hjärtligt välkommen att dela fiskelycka med oss vid Mörrumsån!!

Havsöring i Skräbeån, Januari-Mars

Laxlyckan har ensamrätt på 3 km av Skräbeån i Bromölla, nordöstra Skåne från nyår till mitten av mars. Sträckan har en varierande karaktär - nackar, stryk och lugna partier, på sina ställen är tillgängligheten god och på andra kan man räkna med en riktig utmaning att lägga flugan rätt. Havsöringen i Skräbeån är känd för att kunna växa till sig rejält, flera fiskar över 10-gränsen har landats här. Ån avvattnar den djupa Ivösjön vilket ofta ger ett kallt, klart vatten och bra fiske, ibland fram till mitten av maj.
Vi gör endast tre fisketurer till ån januari-mars - däremellan inget fiske på sträckan - mycket goda fångstchanser! Häng med på ett trixigt, utmanande och väldigt roligt fiske i januari, februari eller i mars!

Ingår i paketet: En dags fiske på 3 km privat vatten, lunch, guidetips.
Pris: 600:-/pers För max 4 fiskande/tillfälle.

Blänkarfiske och "förpremiär" i Mörrum

Fredagen den 11 mars är du välkommen till Mörrum på ett fint havsöringsfiske före ordinarie premiär! I en mindre grupp fiskar vi  på klassiska och lättillgängliga poolerna 1-16. Gott om plats, gott om tid och ett sparsamt fiskat vatten - speciell känsla att ha en hel pool för sig själv! Två guider finns tillhands under dagarna, men du behöver ha viss vana av att fiska fluga med sjunkande linor. Vi fokuserar på nystigna havsöringar, "blänkare" som tillfälligt gör ett besök i ån, men ofta hugger även en och annan övervintrad fisk.

Ingår i paketet: Fiskekort för två dagar lö-sö på pool 1-16, 2 nätter på hotell Walhalla 300m från ån fr-sö, tips från guider, alla måltider från fr middag till sö lunch, sängkläder och städning, möjlighet till bilskjuts.
Pris: 4990:-/pers   Extra övernattning med frukost kan bokas på plats!

Premiärpaket Mörrumsån (Originalet)

Lördagen den 19 mars smäller den traditionella kanonsaluten som öppnar premiärfisket på kronans vatten i Mörrumsån. Det är vår i luften och alla fiskare har längtat sig igenom vintern för att på nytt få uppleva hur lax och havsöring sträcker upp linorna!  Under två dagar fiskar vi en eller två natursköna sträckor i övre delarna av Mörrumsån. Vi bor och äter på Hallandsboda Bed & Breakfast bara 100m från ån. Det brukar bli fisk dessa dagar!

Ingår i paketet: Premiärfiskekort lör 19/3 och sön 20/3, boende i stuga för två fre (18/3) - sön, guidning på sträckorna, alla måltider fre kväll till sön lunch. Sängkläder och stugstädning ingår.

Pris: 4990:- /pers
Extra fiskedagar och övernattningar kan bokas på plats!

Vårfiskepaket i Mörrumsån mars-juni

Välkommen att upptäcka våren vid Mörrumsån som i mars och april är de huggvilliga havsöringarnas paradis. Laxen stiger i maj och juni. Vi vägleder både flug- och spinnfiskare på natursköna sträckor av den berömda ån och bjuder på utomhuslunch under fisketuren. En delad upplevelse i gott och säkert sällskap blir ofta dubbel fiskeglädje! Ta med kompisarna eller kollegorna!

Ingår i paketet: Fiskekort för en hel dag. En övernattning med frukost i stuga för 2-3 personer intill ån, före eller efter fiskedagen. Sängkläder och städning. Guidning och instruktioner under första fiskedagen, 6-8 timmar. Utrustning kan ingå. Lunch ingår första fiskedagen. För 2-8 personer. För nybörjare eller erfarna, spinn eller fluga!
Pris: 2290:-/pers             OBS! Minimum 2 pers! OBS!
Möjlighet att boka till fler dagar med eller utan guide!

Laxfiske på Knaggelid - Vår och höst!


Fem fiskedagar på en av Mörrumsåns absolut vackraste fiskesträckor: Knaggelid. Här har ni tillgång till drygt 2 km tvåsidigt fiskevatten med omväxlande pooler och gångbro på sträckan. Ni bor i fullutrustat hus på åkanten och kan fiska både lax och havsöring under såväl vår som höst.

Fisket startar i slutet av mars och är oftast bra fram till mitten av april. De första nystigna fiskarna brukar fångas här runt midsommar, men vi rekommenderar höstfiske från slutet av augusti till säsongsavslutet den sista september. Förutom fiske på Knaggelidsträckan intill huset, ingår dessutom fiske på Ekeberg eller Härnäs. Allt fiskevatten ligger inom 10 minuter med bil. Vi vägleder er grupp vid ankomst.

Ingår i paketet: 5 nätter i modernt hus med alla faciliteter, 50m från ån.
Lakan, handdukar och städning av huset ingår. 5 dagars fiskekort på 2-3 fiskesträckor. Totalt fiske på 3-6 kilometer av Mörrumsån. Halvdags guidning första dagen.

Pris: 4650:-/person.      OBS! Min 4 pers, max 6 pers OBS!
 

Gäddfiske på Blekingekusten - Året runt!

Gäddfiske med spinn, jerk eller fluga från båt, kajak eller vadarbyxor - du väljer! Blekinges skärgård har ett av Europas absolut bästa gäddfiske i havsvatten. Mellan de vasstäta vikarna och de små pittoreska öarna finns alltid en plats för bra gäddfiske. Att vada på de grunda sandbottnarna eller glida fram mellan kobbar och skär med båt eller kajak och se en stor våg följa betet strax före det explosiva hugget är en kittlande upplevelse!

Ingår i paketet: En hel dags guidat fiske med fluga, jerk eller spinn på Blekingekusten. Båt för en-två fiskare, kajak eller vadarbyxor för en-fyra fiskare. Fiskeutrustning ingår om du behöver samt lunch.

Pris för två personer: 3490:-
Vill du övernatta kan vi hjälpa till med bokning av allt ifrån slott till koja i närheten av vattnet. Även endast båthyra, fler måltider o s v.

Majlax i Mörrum, helger i maj och juni

Under helgerna i maj fiskar vi de silverblanka stigande storlaxarna  i Mörrumsån. Bokskogarna och maskrosorna slår ut och det är underbart att bara vistas utmed ån. Skulle man dessutom ha turen att fånga en nystigen lax ligger medelvikten runt 11 kg. Varje år fångas åtskilliga drömfiskar här. Välkommen att göra ett försök med oss! Vi bor och äter på hotell Walhalla och tar lunchen ute vid ån. Fredag-Söndag.

Ingår i paketet: Fiskekort för två dagar, lördag-söndag. Två övernattningar fre-sön på hotell Walhalla i Mörrum. Del i dubbelrum med frukost. Guide som ger tips och instruktioner alla dagar. Alla måltider från middag dag 1 till lunch dag 3. 4-6 deltagare. Enkelrumstillägg 150:- bokas på telefon efter köp av paket :070-63 22 545.
Pris: 4690:-/pers

Augustifiske på storöring

I skydd av augusti månads allt mörkare kvällar stiger Mörrumsåns omtalat stora havsöringar. Är man beredd att anta mörkerfiskets utmaningar kan man med lite tur landa sitt livs öring. Med guidens hjälp fiskar du åns hetaste platser och bor flott på anrika fiskehotellet Walhalla i Mörrum. Fiske på totalt ca 7 km sammanhållet fiskevatten. Välkommen till två spännande kvällar!

Ingår i paketet: Två dagars eftermiddags- och kvällsfiske, två övernattningar i dubbelrum med frukost, guide och instruktör första kvällen ca 8 timmar, lagad utomhusmiddag första kvällen, bilskjuts mellan poolerna första kvällen. 1-3 personer.


Pris: 3990:-/pers

Höstfiske i Mörrumsån, september.

Under september månad kan man fånga både lax och havsöring i Mörrumsåns sköna strömmar. Temperaturen sjunker, vattennivåerna ökar och fisken blir alltmer på hugget. Vi guidar dig på en eller flera av de natursköna sträckorna. Boende intill ån och lunch är inkluderat! Välkommen!

Ingår i paketet:  Fiskekort för en hel dag. En övernattning med frukost i stuga för två personer före eller efter fiskedagen, sänglinnen, slutstädning, guidning och instruktioner under fiskedagen, 6-8 timmar samt lunch. För 2-15 personer. Utrustning kan ingå. Extra fiskedagar och övernattningar kan bokas till på plats. För spinn eller fluga, nybörjare eller erfarna fiskare!

Pris: 2290:-/person    OBS! Minst 2 personer OBS!

Mörrum Grand Tour, 22-25 september 2016

Sista helgen i september har du möjlighet att följa med på ett fiskepaket utöver det vanliga. Förutom att du har chans på ditt livs höstfisk blir du dessutom guidad på tre av Mörrumsåns bästa och natursköna partier. Det blir en fin avslutning på fiskesäsongen!


Lax och havsöring når under hösten alla Mörrumsåns fiskesträckor. Temperaturen sjunker, vattnet stiger och fiskens huggvilja ökar under hösten. Vi bor och äter på Hallandsboda B&B bara 100 m från ån. Träff tor kväll och fiske fre-sön på olika varierande sträckor om totalt 12 km.

Ingår i paketet: Tre dagars fiskekort, tre övernattningar i stuga för två, guidning på sträckorna, alla måltider från tor middag till sön lunch. Sängkläder och slutstädning ingår också.

Pris: 5690:- /person

Extra fiskedagar, övernattningar och måltider kan bokas till vid ankomst. Transfer från flyget eller järnvägsstationen kan enkelt ordnas.
 

Laxlyckan.se
Guide & Instruktör.

 

Laxlyckan.se innehar F-skatt och erforderliga försäkringar. Mattias Holmquist, Vettekullavägen 131, Karlshamn
mattias@laxlyckan.se
+46(0)70-63 22 545