Guidad fisketur med övernattning

Från och med säsongen 2016 erbjuder vi en guidad tur med bra boende och frukost på hotell Walhalla eller på Hallandsboda B&B. Du väljer själv om du vill ta övernattningen inför eller efter fiskedagen. Vi guidar dig på en sträcka där vi vet att fisket är hett för tillfället och käkar lunch när det passar.

Ta med dig en fiskekompis om du vill, vi kan hämta på järnvägsstationen eller på flygplatsen. Saknar du fiskeutrustning får du låna av oss!

Ingår i paketet: Fiskekort, hel dags guidning, lunch och hotellnatt med frukost. Extra fiskedagar och övernattningar kan köpas till på plats.

Pris: 3495:-/pers
Medföljande person: 1990:-

Fiskeguidning i Mörrumsån


Att fiska med guide i Mörrumsån innebär kortare väg till fiskens huggplatser och till rätt utrustning för dagen. En delad upplevelse i gott och säkert sällskap är ofta dubbel fiskelycka!

 

Kastinstruktioner, vägledning och/eller riktat fiske? Två timmar eller två dagar? Med eller utan kost och logi? Vi gör ett upplägg utifrån dina önskemål och vår erfarenhet!

 

Pris:  Heldags tur inklusive fiskekort och lunch, 3290:-

          Medföljande person 1690:-
 

Laxlyckan har sedan 2004 väglett laxfiskare genom Mörrumsåns sköna strömmar. Mellan Elleholm i söder och Fridafors i norr finns flera fantastiska och natursköna fiskesträckor: Pool 1-32, Vittskövle, Ekeberg, Gungvala, Knaggelid, Härnäs och Ebbemåla-Åmma. Enskilda privatpersoner och företagsgrupper, flug- och spinnfiskare, damer och herrar, svenskar och utländska gäster från olika delar av världen:

 

                                                      Välkommen att upptäcka Mörrumsån med oss!

 

 

Mer info om fiskesträckorna                      Fler bilder från guidade turer   

 

Laxlyckan.se
Guide & Instruktör.

Laxlyckan.se innehar F-skatt och resegarantier. Mattias Holmquist, Vettekullavägen 131, Karlshamn
mattias@laxlyckan.se
+46(0)70-63 22 545