Rullstolsbunden+Mörrumsån=Sant

Fisket igång på Härnäs Fisket igång på Härnäs

Laxlyckan genomförde flera lyckade aprilturer, men en var outstanding och något utöver det vanliga. Vi fick nämligen guida en mycket trevlig, fiskeerfaren, nybliven 40-åring som trots sitt rörelsehinder gett sig tusan på att få uppleva fiske i Mörrumsåns vildmark. Under två dagar fiskade han med sina goa kamrater både på Härnäs och pool 2-4. Med två tappade fiskar och en landad i bagaget, kunde Jani Leppäniemi köra hem till Göteborg med blodad tand. Tack för att vi fick dela din fiskelycka Jani! Finns det fler i rullstol som drömmer om Mörrumsfiske? Hör av er!

 

Jani skriver:

 

"Hej Mattias!
 
Jag vill åter igen TACKA! för en helt fantastisk dag vid Mörrums ån.
Det var som  Juha och Mattías sa senare på kvällen att det var fiske på samma villkor. Alla 3 med vadar brallor och ute i ån precis som förr, ja visserligen för en massa år sen känns det som nu. Skönt att både du och jag inte visste hur jävla bra det skulle bli.
Jag har ju talat mycket varmt om min grymma dag och skulle du få förfrågan om ngn annan i rullstol, så ställer jag gärna upp som referens om brukaren vill veta ngt. Mitt nummer fortfarande 0736-26 65 91
 
Ja som sagt Påskmiddagen är ju räddad och mina nära kommer att få se den fina firren. Men det är ju så många andra som vill se bild bevis av ngt slag för de tror ju fan inte på en. Att jag faktist drog upp en och att jag verkligen var i ån och fiska.
 
LIte om Söndagen: Ja det var ju ett helt annat fiske men mycket bra på sitt sätt. Tyvär så gick pojkarna helt lottlösa hem utan fiske fajt. Själv lyckades jag kroka på en som var större än den på Lördagen men förbannat jävla FuCK så släppte den efter en bra fajt. Ett roligt minne det också. Men fortfande irriterad över förlusten. Ja, ja, så är det ju med fiskesporten. Nu har man ju fått blodad tand så att säga.
 
Hoppas att allt är bra med dig och din familj.
 
Till slut vill jag önska dig en Glad Påsk och TACKA ännu en gång för en fantastisk helg med mersmak."
 
M v h/  Jani

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar