Dags att boka höstfisket!!!!

Per Askerlund med en fin höstlax under Mörrum Grand Tour 2011. Per har tidigare deltagit på Laxlyckans flugfiskekurs. Per Askerlund med en fin höstlax under Mörrum Grand Tour 2011. Per har tidigare deltagit på Laxlyckans flugfiskekurs.

Äntligen börjar årets långdragna sommar att ge vika. Sista dagarna har varit mer instabila med enstaka regnskurar och betydligt svalare nätter.

Under en filminspelning med "När och  fjärran"-Martin Örnroth i torsdags visade sig ett flertal fina laxar på Knaggelid-sträckan ovanför Svängsta. Den 5 augusti hade inte mindre än 1002 laxfiskar passerat räknaren vid laxtrappan i Marieberg! Ett rekord för årstiden. När temperaturen sjunker kan man kallt räkna med en kraftig ökning i huggstatistiken. Missa inte denna höst i Mörrumsån!!!

Vi har platser kvar på flugfiskekursen 6-8 september och på Mörrum GT-paketet 27-29 september. Båda eventen har allt inkluderat: fiskekort, guide/instruktör, boende på B&B vid ån, alla måltider, utrustning. Det finns ännu lediga luckor i vårt guideprogram. Kom som du är och ge efter för din fiskelust och suget efter en oförglömlig fiskeupplevelse!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln