Många nyheter inför säsongen 2014

Skräbeå-öring (86 cm) Valborgsmässoafton 2013 Skräbeå-öring (86 cm) Valborgsmässoafton 2013

Säsongen 2014 händer det mycket nytt både i Mörrumsån och hos oss på Laxlyckan. Mörrums Kronolaxfiske kommer bl a att förbättra både tiderna för fisket och sättet att sälja fiskekort. Spännande...

Här på Laxlyckan växlar vi upp verksamheten med ett antal efterlängtade fiskepaket för både nybörjare och erfarna fiskare. Vi ska blogga om den avslutade säsongens äventyr och missöden, guidade turer och kurser. Vi kommer också att dela några artiklar här på bloggen. Titta in lite oftare under vintern för inspiration inför 2014!!

Som en teaser kan vi redan idag erbjuda ofiskat vatten på 2 km privat del av Skräbeån i Bromölla. Laxlyckan har exklusiv rätt från första fiskbara dag 2014 fram till andra helgen i mars. Därefter har vi denna sträcka helt för oss själva under onsdagar och torsdagar varje vecka. Havsöringen i Skräbeån är känd för att kunna växa till sig rejält, flera fiskar över 10-gränsen har landats här. Vattnet är oftast mycket klart och kommer från Skånes största sjö - Ivösjön - och en del öringar försvinner upp i sjön och återvänder blanka och feta på sin väg mot havet i april och maj. Vi guidar helst flugfiskare i den varierande lilla ån. Även om flera platser är lättillgängliga så bjuds man på en riktig utmaning där träden hänger ut över vattnet, men stora utmaningar är ju också villkoret för stora belöningar när fisken väl är krokad. Räkna med härliga fighter! Välkommen med din förfrågan inför 2014!

Mer om fiskepaket i Skräbeån

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln