Tips på sommarfiske: Fishingparadise!

Vill du ha ett ex i handen? Kom till Skånska Jakt- och Fiskemässan som hålls på Bosjökloster 30-31 augusti! Vill du ha ett ex i handen? Kom till Skånska Jakt- och Fiskemässan som hålls på Bosjökloster 30-31 augusti!

Laxlyckan har under en tid haft den äran att arbeta fram ett Skånskt nätverk av fisketurismföretag. Tillsammans är man stark, även som mindre fiskeföretagare, och nu har detta gäng av vitt skilda fiske-anläggningar en gemensam marknadsföring på www.fishingparadise.se
 

Tillsammans med Castlefish har vi också satt samman en fiskebroschyr med förslag på ett 30-tal spännande platser att besöka för fiske: P&T på regnbåge, öring och röding, havsöringsfiske i å och på kust, laxtrolling, gäddfiske i sött och bräckt vatten, aborrmete, sik, sutare och torskfiske på vraken utanför Ystad. Oavsett vilket fiske du föredrar så finns det något för dig, nybörjare eller rutinerad, ensam eller med familjen.

Du kanske hinner med att besöka både en och två ställen innan vattentempen i Mörrumsån blivit behagligt för lax och havsöring.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln