Bilder från premiärpaketet

Premiärpaketet skapade vi först för att våra deltagare på flugfiskekurserna skulle få optimala chanser att fånga sin första lax eller havsöring på fluga. 2006 körde vi första paketet och sen dess har det alltid varit fullbokat med såväl nybörjare som erfarna fiskare. I mars-april längtar vi alla till ån, första hugget och våren!

Bilder från Mörrum Grand Tour

När sommartempen sjunker och vattnet stiger är det äntligen dags igen! Både havsöring och lax letar sig allt längre upp i ån och framförallt flugfiskaren har några minnesvärda veckor framför sig. Mörrum Grand Tour-paketet gjorde vi första gången 2007 Kanske inget är en större upplevelse än en fin fiskehelg i september!

Bilder från resor

Norge, Skottland eller Norrland? Hitintills har vi styrt kosan till Gaula, Orkla, Årgårdselva, River Dee och Lainioälven. Att få komma till Skottland och fiska nystigen lax redan i februari eller till en norsk älv i juni-juli blir lätt vanebildande och längtan tillbaka när året gått är minst sagt svår att motstå. Vill du hänga med?

Bilder från flugfiskekurser

Våra flugfiskekurser innehåller allt ifrån kastteknik till fiskestrategiska val och praktiskt fiske. Första kursen hölls 2005 och sedan dess har vi genomfört 2-3 förbokade kurser per säsong. Minst lika ofta får vi förfrågningar om att hålla instruktioner eller "privatkurser" och det gör vi gärna! Det hugger också emellanåt!

Bilder från guidade turer

Den ena turen är aldrig den andra lik. Ibland fiskar vi med en person ibland med femton. Ibland guidar vi i flera dagar ibland ett par timmar. Ibland rekommenderar vi klassiska pool 1-32, men oftast vill vi visa de vackra fiskesträckorna i övre Mörrumsån. Spinnfiskare och flugfiskare, inhemska eller utländska. Välkomna!